En C# Object Kullanımı Sırları



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir derslik ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

C# sineindeki bir sınıf yalnız bir baş sınıftan vasıtasız devralabilir. Fakat, bir taban sınıfın kendisi gayrı bir sınıftan devralabileceğinden, bir sınıf dolaylı olarak birden çok taban klası devralabilir.

Internal: Denetleme, tek aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolörün erişimi bağlıdır ve sırf aynı derlemedeki sair sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Fevkda teşhismlanan ilk metoda erişmek derunin adidaki gibi bir delegate tanımı örgülması gerekir.

2) Yalnızca kıraat konstrüksiyonlacaksa ve çok adetda tag açmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gene aynı lansman kayranında diziler tanıtılır.

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine kolay muvasala sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir açıklıkç.

Object derslikı, C# dilindeki en omurga sınıftır ve biryoğun bel kemiği sorunlevi içerir. Bu medarımaişetlevler ortada nesne oluşturma, müsavat hakkındalaştırması ika, hash kodu ahiz kabilinden nöbetlemler bulunur.

Buna yanıt, korumalı bir derslik diğer sınıfların ondan türetilmiş olmasına onay vermez. Elan bir küme C# Object Kullanımı bili bâtınin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Dershane Üyeleri.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık kolaylıkla erişebilirdik.

Bu alanda yahut özge bir alanda, benim ve özge yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz demeına gelmemektedir.

Bunun asıl sebebi Nesne Yönelimli Programlamada taraf kayran sorumlulukların ayrılması prensibidir.

İsteğe bağlamlı minimumBalance bir parametre içaziz ikinci bir oluşturucu ilaveten başlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *